Menu

OMZETBELASTING (OB)

Voor ZZP'ers kan ik maandelijks of per kwartaal de omzetbelasting (OB) voor u invullen en indienen bij de belastingdienst.

U ontvangt hier een overzicht van om in te zien.

Doet u de aangifte (OB) zelf dan kan ik u daarbij helpen.
Belasting

Voor 1 mei dient voor veel van ons de aangifte inkomstenbelasting (IB) ingevuld of de aanvraag voor uitstel gedaan te worden. Ook als u geen uitnodiging ontvangt en denkt belasting terug te krijgen, kan er een inkomstenbelasting (IB) ingevuld worden. De benodigde papieren vraag ik bij u op. Ik kan bij u langs komen om het formulier samen in te vullen. Uit ervaring blijkt dat er veel fouten gemaakt kunnen worden en er velden vergeten worden bij het invullen.
Een reden om eens kritisch naar uw aangifte (IB) te kijken.

Toeslagen

Zorgtoeslag - Huurtoeslag - Kinderopvangtoeslag - Kindgebondenbudget

Zodra er in uw situatie wijzigingen zijn zoals inkomensverandering, uw kind wordt 18 jaar, nieuwe woning, scheiding, etc. dan wijzigen ook de toeslagen. Om te voorkomen dat u teveel ontvangt of moet betalen is het verstandig om bovenstaande toeslagen op tijd te wijzigen wanneer uw situatie verandert.

Ook kan ik kijken of u in aanmerking komt voor een toeslag of een toeslag ten onrechte ontvangt.

Voor zowel de Inkomstenbelasting (IB) als de Toeslagen is een digid code nodig. Indien u dit niet bezit kan dit worden aangevraagd.